Stockholm i mitt hjärta Dag 3

Sista Stockholmskortsdagen tillbringade vi helt och hållet till Tom Tits. Om man tajmar rätt så kan man alltså använda en två dagars kort i tre dagar, bara man går in till sista dagens aktivitet innan giltighetstiden går ut. Himla smidigt. Tack för tipset Jenny!
På Tom Tits fick vi genast dela upp oss i två lag för att ha en chans att hålla reda på barnen. Daniel var väldigt intresserad av många saker och när han är det, stannar han kvar på ett ställe i genomsnitt 3,6 sekunder. Det gäller att inte blinka vid fel tillfälle, för då är han borta. Bella var lite likadan, men hon kunde också fastna på en grej längre stunder. Vi fick fint väder till Tom Tits, vilket är trevligt, eftersom de har en hel del utomhusaktiviteter. Och de flesta av dom följer ett vattentema, så att ha med extrakläder är ett hett tips.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
För att summera vår Stockholms-semester, så hade vi roligt tillsammans. De gånger som barnen började bli otåliga var när det var väntetid mellan olika aktiviteter som att vänta på bussen eller på sightseeing-båten. Så länge det fanns något att göra gick allting hur bra som helst. Så vi kan konstatera att även våra barn kan tas ut bland folk. Skönt! Vi kan med andra ord planera in fler saker till framtiden. Kanske en utlandsresa kanske...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0